Beoordelingen van Halal Fried Chicken Utrecht

Recente recensies van Halal Fried Chicken Utrecht

4 sterren na 20 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke mensen ...heeeeerlijk eten alleen ik woon helaas net iets te ver om de frietjes warm bezorgd te krijgen ;)

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker😋 bedankt

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak was heerlijk😋 En de levering was snel Hartelik dank

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker! Alhamdoelilah

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorger, prima eten

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

5min hiervandaan wordt bezorgt binnen 14 min na vertrek en de burger was niet goed volgende dag hadden we last van onze buik

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Snel, goede service. Top!!!

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Spicy chicken burger aller beste burger die er is

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en kanpperige heerlijke stukjes kip, raad het iedereen aan en ook makkelijk besteld, snel bezorgd, lekker lekker lekker....😊

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger had problemen met z’n auto in de kou ...uur te laat eten koud maar nadat ik gebeld had eerst dat direct goed opgelost

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijk, snel en volgens afspraak!

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

heel lekker zoals altijd, beste halal hotwings van Nederland👍🏼👍🏼👍🏼

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nooit bestelling ontvangen, na uur gewacht te hebben zelf gebeld en er bleek geen bezorger te zijn. Bestelling is door hun geannuleerd maar hiervan geen bevestiging gekregen. Zou binnen 24 uur m’n geld krijgen dus even afwachten. Zou dus mooi via deze site bestellen!

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen idee of deze mail wel aankomt, maar als ik een uur later niet had gebeld, had ik mijn eten niet gekregen. Want volgens de medewerker ontvangen zij deze orders niet en wordt er ook niet bezorgd. Teveel betaald voor het eten en zelf het eten moeten ophalen. Ik heb overigens de oplossing moeten bedenken, want volgens medewerker moest ik maar mailen om mijn geld terug te krijgen. Als deze optie niet werkt, bied het dan ook niet aan.

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Do not order from this site. We made the orderand when it didnt arrive as stated we called. They relantly said we don't take orders through our website but they processed the payment and even sent confirmation email. And basically just told me to call a sidedish company to get the money back without a phone number. Never ordering again!!!!!!!

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Welke bestelling? Na een uur gewacht te hebben maar eens gebeld en bleek mijn bestelling geannuleerd te zijn. En moest ik het zelf maar oplossen ook al had ik al wel betaald. Inmiddels een dag verder en ben nog niet verder... jammer allemaal